BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Prijzen blotevoetenpark

Restaurant De BloteVoetenHut en ons natuurterras zijn vrij toegankelijk. Honden zijn alleen toegestaan op het natuurterras.

Let op! I.v.m. spreiding bezoekers is entree alleen mogelijk met vooraf gekochte online tickets! Koop je online ticket hier

Entreeprijzen 2023

Entree (>13 jaar) € 9,90
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 5,50 (onder begeleiding van een volwassene)
Kinderen <3 jaar gratis

 

Prijzen groepen vanaf 12 personen 2023

Entree (>13 jaar) € 9,40
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 5,25 (onder begeleiding van een volwassene)
Kinderen <3 jaar gratis

Voor groepen zijn er speciale arrangementen. Kinderfeestje, workshop of teambuilding? Ook een brunch of BBQ behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor de speciale groepsarrangementen.

Jaarkaart seizoen 2023

Entree-jaarkaart (>13 jaar) € 28,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) € 15,50

Klik hier voor meer informatie over een jaarabonnement

Voor jong en oud

Alle leeftijden zijn welkom! Mits men goed ter been is, kan het park tot op hoge leeftijd gelopen worden. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen de hele route al lopen. Neem je baby of peuter mee in een draagzak of daarvoor bestemde rugstoeltjes. Of huur een Fidella draagdoek bij de kassa (€ 5,-)! Een kinderwagen is niet aan te bevelen. Het BloteVoetenPark is helaas niet te bezoeken in een rolstoel.  

Pinnen en betalen

Koop je ticket online. Bij de kassa in het horecagebouw kun je contant te betalen of pinnen met een Maestro/EC-kaart (ook creditcards).

Schoenen en waardevolle spullen

Voor de schoenen zijn er speciale schoenenrekjes. Waardevolle spullen berg je op in de aanwezige kluisjes (€ 1,-). Doe sportieve/oude kleding aan. Liefst een broek of rok die je kunt oprollen tot boven de knie. Of een korte broek/rok bij warm weer. Neem eventueel reservekleding mee. Vergeet ook niet zelf een handdoek mee te nemen!

Gratis parkeren

Bij het BloteVoetenPark is een gratis ruime parkeerplaats.

Open onder alle weersomstandigheden

Het BloteVoetenPark in Brunssum is onder alle weersomstandigheden open. Bekijk hier de openingstijden van het park.

Leuke ervaring. Ook lekker door de modder. Je kunt hier wel een paar uur leuk bezig zijn!” - Charles Hoeberichts op Google Reviews

Slider 1 Slider 1 Slider 1