logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Eten en drinken

Sfeervolle horeca en natuurterras

Even uitblazen voor of na een BloteVoetenWandeling? Aan het begin van het BloteVoetenPark, te midden van de prachtige natuur, ligt de sfeervolle horeca met natuurterras. Kinderen vermaken zich prima op het speeltoestel dat zichtbaar is vanaf het terras. Genietend in de zon of schaduw is het hier heerlijk vertoeven, zowel bij goed als slecht weer.

Schoenen mogen aanblijven

De horeca en natuurterras zijn vrij toegankelijk, ook voor wandelaars, fietsers en voorbijgangers. De schoenen mogen dan ook aanblijven! Honden zijn alleen welkom op het natuurterras.

Koffie, thee en kleine kaart

Schakel even af onder het genot van een kopje Fairtrade koffie of thee, een bio-sapje, een glas wijn of een lekker pilsje. Stil jouw kleine honger met een stuk Limburgse vlaai, poffertjes, tosti’s of andere versnaperingen. En geniet van de prachtige natuur! Zie hier onze kleine kaart.

Legio mogelijkheden voor groepen

Voor groepen die de BloteVoetenWandeling lopen, biedt het horecagebouw diverse mogelijkheden. We organiseren arrangementen, workshops, soepbuffet of brunch. Of sluit de wandeling af met een borrel of barbecue. Bekijk hier de mogelijkheden voor groepen vanaf 12 personen.  

In het BloteVoetenPark, horeca en natuurterras is picknicken niet toegestaan. Voor en na de wandeling kun je in onze horecagelegenheid terecht voor ijs, drank en versnaperingen.

 

“Superleuk. En heerlijk stukje vlaai op. Aanrader!”  - Lilex Lex op Facebook

Slider 1 Slider 1 Slider 1