BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Natuurlijk Spelen & Eten

Het leukste restaurant voor jou & de kids

De BloteVoetenHut is de gezellige plek bij de ingang van het BloteVoetenPark. Hier voel je je direct thuis in de natuur. Het natuurlijke speelgoed, en de peuterspeeltoestellen zorgen ervoor dat de kleinste avonturiers zich prima vermaken. Ondertussen geniet jij van een verse fair-trade koffie, een gezond broodje of huisgemaakte soep. Gezellig borrelen kan natuurlijk ook, met een speciaalbiertje, een goed glas wijn en een borrelplank. De kleinschalige omgeving zorgt ervoor dat je altijd toezicht hebt op je kind. Vanzelfsprekend zijn kinderstoelen, een verschoonplek en gezonde kindergerechten volop aanwezig!

Makkelijk bereikbaar

De BloteVoetenHut ligt op loopafstand van de parkeerplaats van het BloteVoetenPark en is eenvoudig bereikbaar met een kinderwagen of buggy.

Activiteiten voor de allerkleinsten

Op diverse ochtenden zijn er verschillende leuke activiteiten voor peuters en kleuters, zoals poppenkast, voorleesochtenden, knutselactiviteiten, bosactiviteit etc. Bekijk de activiteitenagenda en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief om geen enkele activiteit te missen! 

Menukaart

Op onze menukaart vind je voor ieder wat wils. Klassiekers, maar ook veel vegetarische, veganistische gerechten en gezondere snackalternatieven. Hierdoor is gezond eten zelfs voor de allerkleinsten heel aantrekkelijk. Pure, huisgemaakte gerechten. Vrij van E-nummers of smaakversterkers met zoveel mogelijk ingrediënten van lokale, ambachtelijke leveranciers. Dat is niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor de natuur!

Bekijk hier onze menukaart

Slider 1 Slider 1 Slider 1