logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Natuurlijk Spelen & Eten

De leukste brasserie voor jou en je peuter

Nieuw in het BlotenVoetenPark: de BloteVoetenHut. Een gezellige plek aan de ingang van het BloteVoetenParkbos, waar je peuter en/of kleuter zich direct thuis voelt. Het natuurlijke speelgoed, de peuterspeeltoestellen en de activiteiten die georganiseerd gaan worden, zorgen ervoor dat je peuter zich prima vermaakt. Ondertussen geniet jij van onze verse koffie, robuuste boterhammen of huisgemaakte soep. Gezellig borrelen kan natuurlijk ook, met een speciaal biertje, een goed glas wijn en een borrelplank. De kleinschalige omgeving zorgt ervoor dat je altijd toezicht hebt op je kind. Vanzelfsprekend zijn kinderstoelen, een verschoonplek en gezonde kindergerechten volop aanwezig!

Makkelijk bereikbaar

De BloteVoetenHut ligt op loopafstand van de parkeerplaats van het BloteVoetenPark. Het is eenvoudig bereikbaar met een kinderwagen of buggy.

Activiteiten voor de allerkleinsten

Op diverse ochtenden zijn er verschillende leuke activiteiten voor peuters en kleuters, zoals poppenkast, voorleesochtenden, knutselactiviteiten, bosactiviteit etc. Bekijk de activiteitenagenda en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief om geen enkele activiteit te missen! 

Openingstijden

Juni, juli en augustus:
Dagelijks van 10:00 - 19:00 uur

September en oktober:
Woensdag t/m zondag van 10:00 - 19:00 uur
Herfstvakantie (15 t/m 30 oktober) alle dagen open van 10:00 - 19:00 uur

November t/m laatste dag Kerstvakantie (8 januari):
Maandag & woensdag van 12:00 - 19:00 uur
Donderdag t/m zaterdag van 11:00 - 20:00 uur
Zondag van 10:00 - 18:00 uur

15 januari t/m 12 februari 2023:
Iedere zondag reifkoeken vanuit het Rolluikhutje 

Menukaart

Op onze menukaart vind je voor ieder wat wils. Klassiekers, maar ook veel vegetarische, veganistische gerechten en gezondere snackalternatieven. Hierdoor is gezond eten zelfs voor de allerkleinsten heel aantrekkelijk. Pure, huisgemaakte gerechten. Vrij van E-nummers of smaakversterkers. Met zoveel mogelijk ingrediënten van lokale, ambachtelijke leveranciers. Dat is niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor de natuur!

Bekijk hier onze menukaart

Slider 1 Slider 1 Slider 1