BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

BloteVoetenHut

Sfeervol restaurant met natuurterras

Aan het begin van het BloteVoetenPark, te midden van de prachtige natuur, ligt de sfeervolle BloteVoetenHut met natuurterras. Genietend in de zon of schaduw is het hier heerlijk vertoeven, zowel bij goed als ‘slecht’ weer. Kinderen vermaken zich prima op het speeltoestel dat zichtbaar is vanaf het terras. Voor de allerkleinsten zijn er binnen diverse peuterspeeltoestellen en speelgoed die ze uitdagen om zelfstandig te spelen. Zo is er een sensory tafel, een keukentje, klautermateriaal en nog veel meer. Kom je ook genieten?

Schoenen mogen aanblijven

De BloteVoetenHut en natuurterras zijn vrij toegankelijk. De schoenen mogen dan ook aanblijven! Honden zijn  van harte welkom, behalve bij de BloteVoetenWandeling zelf.

Koffie, thee en kleine kaart

Schakel even af onder het genot van een kopje heerlijke verse Fairtrade koffie of thee, een bio-sapje, een glas wijn of een lekker biertje. Stil jouw honger met bijvoorbeeld een stuk Limburgse vlaai, een heerlijk broodje gezond, huisgemaakte verse soep of pannenkoek. Onze keuken houdt ook rekening met verschillende diëten. Zo staan er ook veganistische en gluten- of lactosevrije opties op onze kaart. Bekijk hier onze menukaart.

Legio mogelijkheden voor groepen

Voor groepen, biedt de BloteVoetenHut diverse mogelijkheden. Wij organiseren arrangementen, workshops,  brunch of BBQ. In combinatie met een bezoek aan het BloteVoetenPark of zonder deze wandeling is de BloteVoetenHut de gezellige ruimte voor uw bijeenkomst, familiedag of feestje. Neem voor een aanbod op maat contact met ons op. Bekijk hier de mogelijkheden voor groepen vanaf 15 personen.

In het BloteVoetenPark, BloteVoetenHut en natuurterras is picknicken niet toegestaan. Voor en na de wandeling kun je in de BloteVoetenHut of op drukke dagen in onze 'buitencorner' terecht voor ijs, drank en een goed verzorgde lunch.

Openingstijden

Restaurant BloteVoetenHut: geopend vanaf 22 februari 2023 t/m 7 januari 2024.

  • Woensdag t/m zondag van 10:00-18.00 uur (Keuken geopend tot 19:00 uu​r)
  • Open onder alle weersomstandigheden
  • Tijdens onze avondactiviteiten zoals bijvoorbeeld de Halloweentocht en de Reflectortocht zijn we langer geopend

Afwijkende openingstijden in zomer- & schoolvakanties:

  • Meivakantie (29 april t/m 7 mei): elke dag open van 10:00-18:00 uur (Keuken geopend tot 19:00 uur)
  • Juni t/m augustus: elke dag open van 10:00-18:00 uur (Keuken geopend tot 19:00 uur)
  • Herfstvakantie (14 t/m 29 oktober): elke dag open van 10:00-18:00 uur (Keuken geopend tot 19:00 uur)
  • November & december: woensdag t/m zondag van 10:00-18.00 uur (Keuken geopend tot 19:00 uur)
  • Kerstvakantie (26 december t/m 7 januari 2024): elke dag open van 12:00-21:00 uur met uitzondering van 31 december en 1 januari: deze dagen zijn we gesloten.

Makkelijk te bereiken

De BloteVoetenHut is eenvoudig te voet te bereiken vanaf de parkeerplaats, ook met een kinderwagen of buggy.

Slider 1 Slider 1 Slider 1