BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Boekpresentatie ‘DE ULTIEME DOORBRAAK’ & 'Deel-je-droom'-wandeling

Noteer: 25 november, 10:00 – 13:00 uur, BloteVoetenPark Brunssum.

“Waar een Wil is, is een weg.” Wil Bekker liep tegen muren aan voor de realisatie van zijn droom: BloteVoetenPark Brunssum. Het werd hem afgeraden, hij werd fel tegengewerkt, maar toch volharde hij. Muren werden deuren die openden.

Grondlegger van ons BloteVoetenPark Wil Bekker zal aan de hand van een korte presentatie zijn boek “De Ultieme Doorbraak” presenteren en ingaan op de visie achter het ontstaan van het BloteVoetenPark. Na de presentatie kunnen belangstellenden tegen betaling van de normale entreeprijs, met Wil als persoonlijke gids een ‘Deel-je-droom’-wandeling maken door zijn droom: BloteVoetenPark Brunssum. Tijdens de wandeling reikt wil jou oefeningen en tools aan ter inspiratie. Heb jij een droom? Wie weet plant hij een zaadje voor de realisatie ervan. 

  • Wil zal zorgen voor koffie & thee.
  • De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is bedoeld om te inspireren en te motiveren met als insteek, dat als je wens sterk genoeg is en je er voor wilt gaan deze bereikbaar is.
  • Sportieve kleding & schoenen zijn aan te raden.
  • Koop je het boek, dan wandel je gratis

Interesse? Meld je dan wel even aan via info@blotevoetenpark.nl, dan weet Wil hoeveel koffie & thee er gemaakt moet worden. ;-)

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1