BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Outdoor Wellness Avond Retreat (workshops, drinks, snacks, fruit inclusief)

Wanneer: vrijdag 13 oktober, zaterdag 14 oktober
Tijdstip: vanaf 18:30 uur (na sluitingstijd van het park) tot 23:00 uur. Horeca open tot 00:00 uur.
Waar: BloteVoetenPark
Prijs: € 69,50 per persoon (early bird ticket in mei € 64,50 geen restitutie mogelijk)

Ontspannen, afschakelen, ontstressen, loslaten, verbinden, rust & ruimte. Dat hebben we allemaal soms even nodig, toch? Je vindt de verbinding met jezelf, met jouw natuur en je beleeft een prachtige avond midden in de natuur tijdens deze kleinschalige Discover Your Nature Avond Retreat.

Na een gezamenlijke kick-off bij de vuurcirkel kun je deelnemen aan de workshops, maar op deze avond geldt: niks moet. Je mag ook enkel relaxen in een prachtig verlicht BloteVoetenPark en genieten in hottub en sauna of van de stilte in de schoot van Moeder Natuur. Een korte BloteVoetenWandeling samen of alleen mag ook. 

Zweethut-workshop (1 uur, door Ad Hamers)

De zweethut-workshop is één van de kernactiviteiten van deze avond en wordt begeleidt door een sjamaan/gids. De zweethut is een oer-sauna gemaakt van wollen dekens, waar we onszelf voorstellen, een intentie aangaan, iets loslaten en waar we samen zingen én waar we vooral heel veel zweten en met respect naar elkaar luisteren. De vuurman legt de in het vuur verhitte stenen in de zweethut, waardoor de temperatuur snel stijgt. De sjamaan/gids begeleidt jou in het proces en daagt je uit om bij je kern te komen en bij jezelf te blijven.

Transformerend Ademwerk-workshop (1 uur, door Melissa van Healing Journey)

Transformerend Ademwerk is een verbonden ademhalingsworkshop die helpt om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn, vastzittende emoties en trauma's los te laten en om je hersenen opnieuw te programmeren. 'Verbonden' betekent dat je continu ademt: zonder pauzes tussen in- en uitademing. Door deze verbonden ademhaling krijg je meer lucht (spirit) binnen als tijdens een normale ademhaling. In sommige gevallen zelf 2-3x meer als normaal. Spirit reinigt ons van binnenstebuiten. De lucht gaat naar waar deze nodig is: deze is intelligent en zal zonder enige sturing ervoor zorgen dat wat vast zit naar boven te brengen, zodat het proces van loslaten op gang wordt gebracht. Wat dit Transformerend Ademwerk zo krachtig maakt is de begeleiding tijdens de ademsessie. Door jou vocaal te begeleiden geeft dit je de mogelijkheid om adem te sturen naar plekken waar het intuïtief misschien niet vanzelf heen zou gaan. Op deze manier sturen we aandacht naar wat losgelaten mag worden. Dit kan zijn verdriet, verlies, pijn, beperkende overtuigingen, etc.

Wat krijg je?

 • Gezamenlijke kick-off
 • Workshop: Zweethutceremonie o.l.v. sjamaan/gids 
 • Workshop: Transformerend Ademwerk
 • Genieten in sauna
 • Ontspannen in hottub
 • Dippen of zwemmen in natuurwater
 • BloteVoetenWandeling
 • Rust & ruimte
 • Gezamenlijke afsluiting in de tipitent: ervaringen delen met zang & muziek
 • Thee, water & fruit inbegrepen
 • Tegen bijbetaling van € 17,50 geniet je vooraf van een passend licht verteerbaar vegan wellness menu.

Wat ervaar je?

 • Rust & ruimte
 • Uit je hoofd komen
 • Ontspanning voor je lichaam
 • Verbinding met de natuur
 • Connectie met andere deelnemers
 • Contact met je eigen ik, jouw natuur

Vooraf vegan wellness-menu?

Wil je vooraf gezellig iets eten? De BloteVoetenHut serveert een speciaal licht verteerbaar vegan wellnessmenu à € 17,50 p.p. Je kunt ook een lekker gerecht van de kaart kiezen.

Praktische informatie

Vergeet niet je badjas, slippers en handdoeken mee te nemen. Badkleding is toegestaan. We laten een ieder vrij hierin. Fijn zittende kleding en schoenen zijn handig! Een lekkere warme trui en legging/joggingbroek met schoenen die je eenvoudig aan- en uittrekt bijvoorbeeld. Je loopt met al je spullen naar de overkapping bij het workshop area in het BloteVoetenPark. Hier kun je je tas droog wegzetten en je omkleden. Doe dat nog niet direct, maar sluit eerst aan bij het openingswoord. Daarna maak je een keuze wat je het eerste wilt doen. Het kan nog echt koud zijn in de avond dus extra handdoeken, een muts of extra warme kleding voor tussendoor en erna is wellicht aan te raden.

Reserveer nu

Voor deze Outdoor Wellness Avond Retreat zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Early bird tickets beschikbaar vanaf 1 mei. 

Tickets 13/10

Tickets 14/10

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1