logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Activiteitenkalender

Wil jij nog meer beleven? Regelmatig vinden er speciale activiteiten en evenementen plaats in BloteVoetenPark Brunssum. Bekijk hieronder de geplande activiteiten:

 

 

Winter in het BloteVoetenPark

Reflectortocht in winter

Waar: Vanuit de BloteVoetenHut vertrekt de reflectortocht over het 2 km lange pad.
W
anneer: 3, 4 en 31 januari én 1 februari 16:00-21:00 uur.
Laatste vertrektijd voor de reflectortocht 20:00 uur.

Kosten: € 4,- p.p. (vooraf reserveren niet nodig) Vergeet je zaklamp niet. Of je mobieltje :) 

Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in de schemering, of voor de echte durfals in het donker, de reflectortocht. Deze 2 km lange wandeling door het BloteVoetenParkbos is voor iedere leeftijd goed te doen. Dus trek je wandelschoenen aan en neem een zaklamp mee.
Onderweg kom je diverse hindernissen tegen die je, als je het te spannend vindt, ook makkelijk kunt overslaan. Luister naar de geluiden van het bos, snuif de frisse winterlucht op en wie weet spot jij wel een bewoner van het BloteVoetenParkbos!
Vergeet je zaklamp niet!

Geschikt voor alle leeftijden!

Het natuurterras en overdekt terras is omgetoverd tot een sfeervol winterterras. Met vuurkorven vol knetterend hout en gezellige kaarsjes en lichtjes. Zo worden de donkere winterdagen heel gezellig!

WAT KUN JE NOG MEER VERWACHTEN? Allerlei lekkernijen die verkrijgbaar zijn in onze BloteVoetenHut en op de sfeervolle terrassen.
Bij de BloteVoetenHut kunnen kindjes zich gratis laten schminken met neon kleuren en glow in the dark schmink.
Wil jij je opwarmen in de BloteVoetenHut? Je mag je schoenen gewoon aanhouden!

 

 

Nieuw: de BloteVoetenHut

 

De leukste brasserie voor jou en je peuter

Nieuw in het BlotenVoetenPark: de BloteVoetenHut, waar je je schoenen ook aan mag houden. Een gezellige plek midden in het bos, waar je peuter en/of kleuter zich direct thuis voelt. Het natuurlijke speelgoed, de peuterspeeltoestellen en de speelmat, zorgen ervoor dat je peuter zich prima vermaakt. Ondertussen geniet jij van onze biologische koffie, huisgemaakte broodjes of soep. Gezellig borrelen kan natuurlijk ook, met een speciaal biertje, een goed glas wijn en een borrelplank. De kleinschalige omgeving zorgt ervoor dat je altijd toezicht hebt op je kind. Vanzelfsprekend zijn kinderstoelen, een verschoonplek en gezonde kindergerechten volop aanwezig!

Waar: BloteVoetenHut van het BloteVoetenPark
Wanneer: vanaf woensdag 26 februari 2020.
Tip: Openingsweek van 26 februari t/m 1 maart met speciale activiteiten. Houd deze pagina in de gaten!


Voor iedereen vrij toegankelijk! Welkom, met schoenen aan.

 

 

 

Slider 1 Slider 1 Slider 1