BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Evenementenkalender

"Discover your nature!" bij één van de vele bijzondere activiteiten, themawandelingen & events. Twijfel niet en verbind je met jouw natuur te midden van Moeder Natuur. Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je mist geen enkele activiteit!

7
okt

Next Level Workshop 'Fotografie met je smartphone'

Leer de geheimen kennen tijdens de Next Level Workshop 'Fotografie met je smartphone'! Heb je de eerste workshop gevolgd en ben je er klaar voor om nog meer te leren? Ben je gefascineerd door de prachtige foto's die je op social media ziet en wil je zelf ook van die adembenemende beelden kunnen maken? Dan is deze workshop perfect voor jou! Ik neem je mee op een spannende reis naar de wereld van smartphonefotografie, waar je de geheimen leert om je foto's naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de next level workshop deel ik mijn expertise en geef ik je waardevolle tips en tricks om de verborgen mogelijkheden van je smartphonecamera te benutten. Leer hoe je nog meer composities kunt maken en tips en tricks kunt combineren die je foto's tot leven brengen en hoe je de juiste bewerkingen kunt toepassen om je beelden te perfectioneren. Wij gaan ook spelen met gadgets zoals een lensbal en nog meer leren over de bewerkingsapp ;-).
Lees verder>
13
okt
t/m
14
okt

Outdoor Wellness Avond Retreat (workshops, drinks, snacks, fruit inclusief)

Ontspannen, afschakelen, ontstressen, loslaten, verbinden, rust & ruimte. Dat hebben we allemaal soms even nodig, toch? Je vindt de verbinding met jezelf, met jouw natuur en je beleeft een prachtige avond midden in de natuur tijdens deze kleinschalige "Discover Your Nature" Avond Retreat.
Lees verder>
16
okt
t/m
20
okt

Bosknutselen in de Herfstvakantie

In de herfst ligt het bos vol met mooie gekleurde blaadjes, dennenappels, kastanjes, beukennootjes en nog veel meer. Ideaal om mee te knutselen! Kom gezellig naar het BloteVoetenPark, maak een wandeling door het BloteVoetenParkBos en knutsel samen met ons iets moois!
Lees verder>
28
okt

Halloweentocht (12+/Adult-versie)

Alléén voor echte ‘allesdurvers’ met stalen zenuwen: De Halloweentocht door het donkere BloteVoetenPark bos. Laat jij je de stuipen op het lijf jagen? Of ben jij onder alle omstandigheden cool as ice.
Lees verder>
29
okt

Halloweentocht (Kids/Family-versie)

Griezel mee tijdens de Halloween tocht door het BloteVoetenPark bos! Van 14:00 tot 18:00 uur griezel je hier op een kindvriendelijke manier in Halloween sferen. Dus haal je Halloweenoutfit uit de kast en kom gezellig griezelen!
Lees verder>
18
nov

Vrouwen Drum Cirkel

De magie van de drum bij cirkels van vrouwen is moeilijk met woorden te beschrijven. Het is een oer ritueel voor verbinding door ritme, waar samen een diepgang wordt gecreërd die rustgevend en helend werkt door je hele systeem. Kom jij het ervaren?
Lees verder>
1
jan

BloteVoetenPark Nieuwjaarsduik

Zááálig Nieuwjaar? Doe dan met ons mee aan de BloteVoetenPark Nieuwjaarsduik & geniet daarna van een heerlijk verwarmend drankje. Uiteraard ontbreken de oliebollen niet! Een frisse duik in natuurwater wekt niet alleen je lichaam: het is ook een hele gezonde start van jouw 2024.
Lees verder>
Slider 1 Slider 1 Slider 1